2016-10-05 10:17:39• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Ismerőse öntől vár segítséget

Napi horoszkóp október 5-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Nyilas jegyében áll. Karrierben és pénzkeresésben a csillagok remek napot jeleznek. Egy ingatlanügyletet minden gond nélkül megoldhat, akár eladásról, akár vételről van szó. Fogadja el a segítő szándékú tanácsot!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Kisebb feszültségeket jeleznek a csillagok. Vegye lazábban a dolgokat! Szüksége lesz a türelmére, mert most olyan dolgokkal kell foglalkoznia, amiket mindenképpen el kell végeznie, akár akarja, akár nem. Ha ezt elfogadja, akkor sokat tud elérni. Ellenkező esetben csak a saját dolgát nehezíti meg…

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Tudomására jut egy olyan információ, ami most nagy előnyhöz juttatja. Ha üzleti tárgyalása lesz, akkor ne hagyja magát lerázni. Ha elég kitartó, most jelentős engedményeket érhet el!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Kisebb gondok adódhatnak a párkapcsolatában. Egyikük borzasztóan féltékenykedik, de sajnos nem alaptalanul. Vizsgálja meg az érem mindkét oldalát. Veszekedéssel most semmire sem megy…

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Egyik ismerőse nehéz helyzetbe került, és öntől vár segítséget. Igyekezzen kikerülni ebből a kellemetlen szituációból. Még ha úgy gondolja is, hogy köteles segíteni az illetőn, akkor is a realitásokat szem előtt tartva hozza meg döntéseit.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ma bármilyen nehéz helyzetbe is kerül, legyen teljesen őszinte. Egy kisebb füllentés is bonyodalmakat okozhat, nem érdemes kockáztatni a jó hírét. Főleg a munkájában legyen nagyon tisztességes!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Új lehetőségeket jelez a horoszkópja, melyek meghozzák az ön számára a nyugalmat és a boldogságot. Rendkívül szerencsésnek érezheti magát a magánéletét tekintve! Ha még nem költöztek össze a párjával, most ez is szóba kerülhet.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Sajnos kissé kaotikusan alakul a napja. Jó lenne, ha segítséget kérne, mert egyedül nem bír elvégezni minden feladatot. Amúgy is jellemző önre, hogy túlvállalja magát, most ezt jó lenne elkerülni!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ez lesz a hét legjobb napja. Végre tud lazítani, és egészségi állapotát is rendben tudja tartani. Valamilyen meglepetésben lehet majd része, ami nagy örömet szerez önnek. Jó hangulata a környezetére is át fog ragadni.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Sok feladat vár önre ma, és egy kissé nyugtalan is lehet. A változó munkahelyi körülmények jelentős döntésre szorítják. Ne aggódjon, vágjon bele akkor is, ha rengeteg energiáját emészti föl a dolog.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Meg kell gondolnia, hogy mennyi munkát vállaljon el, nem élhet vissza szervezete teherbíró képességével. A szerelmi életében nem veszi igazán komolyan a dolgokat, pedig a párja őszintén szereti önt…

Halak: II. 19. - III. 20.
Sajnos nehéz napra számíthat. Most minden több fáradságba kerül, mint máskor. Igazán örülni fog, ha vége lesz a napnak. A párja viszont néhány kedves szavával jókedvre deríti.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: